Opgemeten kleding

We kennen het allemaal wel. Je hebt van het merk Yonex altijd maat medium. Echter heb je nu een leuk shirt gezien van het merk Forza online, maar je weet niet of dit hetzelfde valt als de maat medium van het merk Yonex. We krijgen dan ook aardig wat telefoontjes of emails van klant die vragen hebben over de maten van een kledingtuk voor een bepaald model. Wij vonden het als BeeS-Sport tijd worden om hier iets aan te doen! Mede omdat wij deze unieke informatie mee willen geven aan onze klanten heeft deze website langer op zich laten wachten, want wij hebben op de achtergrond ALLE kledingstukken gemeten die we hebben op verschillende plekken. Per kledingcategorie hebben we vier of vijf plaatsen waar we het kledingstuk gemeten hebben!

Per categorie hebben wij het kledingstuk gemeten op vaste plekken, zodat de kledingstukken uit dezelfde categorie goed vergeleken kunnen worden. Je kunt ook zoeken op deze zogenaamde attributen, zodat bijvoorbeeld de gewenste lengte van een shirt wordt weergegeven van alle shirts die voorradig zijn.

In deze module kennen wij de volgende categorieën:

 

Klik op één van bovenstaande categorieën om te kijken waar je allemaal op kunt zoeken. Let wel op, je kunt maar op één attribuut tegelijk zoeken.

 

One size fit most