Schoenen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 148

per pagina
Oplopend sorteren
 1. small-YONEX-SHB-88-DIAL-BLACK/PURPLE-1
  YONEX SHB 88 DIAL BLACK/PURPLE
 2. small-YONEX-SHB-65Z3-2024-WHITE-1
  YONEX SHB 65Z3 2024 WHITE
 3. small-YONEX-SHB-65Z3-2024-WHITE-LADY-1
  YONEX SHB 65Z3 2024 WHITE LADY
 4. small-YONEX-STRIDER-FLOW-WIDE-NAVY-BLUE-1
  YONEX STRIDER FLOW WIDE NAVY BLUE
 5. small-YONEX-STRIDER-FLOW-WHITE/GOLD-1
  YONEX STRIDER FLOW WHITE/GOLD
 6. small-YONEX-STRIDER-BEAT-WHITE/ORANGE-1
  YONEX STRIDER BEAT WHITE/ORANGE
 7. small-YONEX-COMFORT-Z3-2024-BLACK/MINT-LADY-1
  YONEX COMFORT Z3 2024 BLACK/MINT LADY
 8. small-VICTOR-SH-A970NITROLITE-CF-BLACK/PURPLE-1
  VICTOR SH A970NITROLITE CF BLACK/PURPLE
 9. small-YONEX-COMFORT-Z3-2024-DEEP-RED-1
  YONEX COMFORT Z3 2024 DEEP RED
 10. small-FORZA-SH-BRACE-V2-NAVY-BLUE-LADY-1
  FORZA SH BRACE V2 NAVY BLUE LADY
 11. small-YONEX-CASCADE-ACCEL-WIDE-BLACK/ORANGE-1
  YONEX CASCADE ACCEL WIDE BLACK/ORANGE
 12. small-YONEX-CASCADE-ACCEL-RED/BLACK-1
  YONEX CASCADE ACCEL RED/BLACK
 13. small-VICTOR-SH-S99ELITE-C-BLACK-1
  VICTOR SH S99ELITE C BLACK
 14. small-YONEX-CASCADE-DRIVE-2-BLACK-1
  YONEX CASCADE DRIVE 2 BLACK
 15. small-VICTOR-SH-P9200TTY-A-WHITE-1
  VICTOR SH P9200TTY A WHITE
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 148

per pagina
Oplopend sorteren

Badmintonschoenen zijn erg persoonlijk. Spelers hebben verschillende voeten, maar daarnaast is het ook belangrijk om naar eventuele gebreken van het lichaam te kijken. Zijn er knieproblemen? Heeft de achilles meer aandacht nodig? Een zwakke enkel? Dit zijn voorbeelden van mogelijke blessures (uit het verleden), die ervoor zorgen dat je op de baan goed schoeisel draagt.

Bij BeeS-Sport verkopen we badminton schoenen van verschillende badmintonmerken. Victor is echt opkomend als het om schoenen gaat. Ze produceren kwalitatief hoogwaardige schoenen en stoppen veel geld in research & development van nieuwe schoenen en dat merk je. Met het jaar wordt de kwaliteit beter en op dit moment is de kwaliteit geweldig te noemen. We krijgen bijna geen klachten over de Victor schoenen, het is gewoon kwaliteit! Ze hebben schoenen voor de brede voet, maar ook voor de smalle of standaard voetvorm. Schoenen met veel demping, of schoenen waarbij je wat dichter op de vloer staat, de keuze is enorm. Ons assortiment van Victor badmintonschoenen is groot te noemen in 2023.

Yonex heeft de naam in de badmintonwereld natuurlijk. Een aantal jaar geleden hadden zij als enige een goede badmintonschoen op de markt. Uiteraard hebben de andere merken nu ook kwalitatief hoogwaardigere schoenen, met Victor als directe concurrent op het moment. Maar Yonex zou Yonex niet zijn als ze geen goede schoenen zouden hebben anno 2023. De badmintonschoenen van Yonex staan voor kwaliteit. Ze hebben schoenen voor beginners, maar ook voor gevorderden. Schoenen in verschillende prijscategorieën. Met Yonex schoenen haal je kwaliteit in huis!

Naast de twee grote merken hebben we ook badminton schoenen van Forza, Babolat en Adidas. Minder bekend in de badmintonwereld, maar zeker goed te noemen. Ook hier heb je schoenen in de verschillende prijsklasses. Tip van BeeS-Sport voor 2023: bespaar niet op schoenen, deze zijn bijna belangrijker dan je racket!

Wanneer zitten badminton schoenen goed? Bij volwassenen is dat het geval als je rechtop staat en dan net wel, of net niet de rand raakt aan de voorkant. Kijk uit dat de teen niet moet inhouden en dat je deze dus niet geheel kunt strekken. Dan zijn de schoenen te klein. Te groot is ook niet goed, dan ga je schuiven en krijg je blaren. Daarnaast kun je dan makkelijker je enkel zwikken.
Bij kinderen in de groei adviseren we om een halve duim ruimte te houden, zodat er nog een beetje gegroeid kan worden door de voet in de schoen. Te groot is gevaarlijk en net te klein zorgt ervoor dat je volgende maand weer nieuwe schoenen moet kopen. Bij kids kun je het best schoenen na de zomervakantie kopen, omdat de voeten vaak in de zomer extra groeien.

Twijfel je om online badmintonschoenen te kopen? Kom dan bij ons langs in de winkel in Almere. Wij hebben vrijwel alle schoenen staan die we online hebben staan. Wil je er zeker van zijn dat je een bepaalde schoen kan passen die online genoemd wordt? Stuur ons dan vooraf even een mail en dan zorgen we ervoor dat de schoenen aanwezig zijn in de winkel.

Wij hebben naar de Europese maat ook de USA, UK en CM maat staan bij onze schoenen. Klik op een maat en de overige maten verschijnen bij de specificaties. Je kunt ook zoeken op andere maten! Kijk bij de tab Schoenen en kijk helemaal rechts onder Internationale maten. Tot ziens in onze winkel?!