Voor u opgemeten

UUniek in Nederland zijn we met deze service naar onze klanten! Op geen enkele andere (Nederlandse) webshop op het gebied van badminton zul je de gegevens vinden die wij hier opgemeten en/of geregistreerd hebben. Wij bieden binnen de artikelgroep ‘Kleding’ en ‘Schoenen’ unieke informatie aan. Zo vindt u onder kleding ook lengtematen bij de producten en bij schoenen ook de buitenlandse maten.

 

Als je bij een kledingstuk op een gewenste maat klikt, dan verschijnen de daarbij behorende gemeten lengtematen in centimeters, specifiek voor die maat, voor dat model! Het mooie moet nog komen, je kunt namelijk ook zoeken op deze informatie. Ben je nieuwsgierig? Klik dan hieronder op de ‘Voor u opgemeten – kleding module’ en kom te weten wat je met deze module kunt.

NAAR DE VOOR U OPGEMETEN KLEDING PAGINA

Lengtematen bij kleding badminton
 Badminton schoenen op USA UK en CM  

Er zijn best veel immigranten in Nederland, mensen die hun roots ergens anders op de wereld hebben. In Nederland vinden wij het normaal om schoenmaten aan te duiden in de zogenaamde EUR maat. Een ander werkt echter misschien met UK maten. Zoek je schoenen anders dan in EUR maten? Klik dan hieronder op de ‘Voor u opgemeten – schoenen module’ en kom te weten wat je met deze module kunt.

 

NAAR DE VOOR U OPGEMETEN SCHOENEN PAGINA