Verzenden

Landen waar BeeS-Sport naartoe levert

U bent van harte welkom in onze winkel in Almere, maar uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling opgestuurd te krijgen. Binnen Nederland kan dat vanaf € 29,95 al gratis! Daaronder betaalt u slechts € 4,95!

Ook versturen wij pakketten naar het buitenland. Hieronder volgt een opsomming van de landen waar wij naartoe leveren met hun bijbehorende verzendkosten. Staat het gewenste land er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wellicht zijn er wel mogelijkheden bij BeeS-Sport om alsnog naar het door u gewenste land te versturen!

België € 10
Denemarken € 20
Duitsland € 10
Finland € 23
Frankrijk € 17
Italië € 20
Luxemburg € 12
Oostenrijk € 12
Polen € 17
Portugal € 28
Slovenië € 20
Slowakije € 17
Spanje € 20
Tsjechië € 17
Zweden € 30

Recycling

Wij denken bij BeeS-Sport graag aan het milieu. Zo hergebruiken wij kartonnen dozen die naar ons toe zijn gestuurd vanuit de leveranciers. Kijkt u dan ook niet verrast op als u een doos van BeeS-Sport ontvangt, waarop een ander bedrijf genoemd staat als bijvoorbeeld Babolat of Victor.

Wij proberen voor elk artikel dat we verzenden een passende doos te vinden. Hebben we die niet? Geen punt! Dan pakken we de doos die net wat groter is dan het artikel en snijden we deze in, zodat het door u bestelde artikel goed in de doos past. In sommige gevallen vullen we de doos zelfs op met vulmateriaal zodat de bestelde goederen goed en zonder gebreken bij u aankomen. uw goederen worden met zorg ingepakt en voorzichtig afgegeven bij PostNL of DHL.

Toch niet naar wens? Neemt u contact met ons op zodat de retourprocedure gestart kan worden.