Retourneren

Het kan zijn dat het artikel dat u besteld heeft niet naar wens is, voor wat voor reden dan ook. U kunt in veel gevallen het artikel naar ons retourneren. Het adres waar naar u het artikel kunt retourneren is:

BeeS-Sport
Koningsbeltweg 78
1329 AK Almere

Na ontvangst en controle van het retourpakket, krijgt u van ons het geld binnen drie werkdagen teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zullen voor uw rekening zijn. Ook indien het een artikel betreft dat wordt teruggestuurd welke binnen de garantievoorwaarden valt. De door ons gemaakte verzendkosten zullen niet teruggestort worden indien de bestelling niet geheel geretourneerd wordt.

Mocht het zo zijn dat u eigenlijk wel een ander artikel wil hebben als alternatief voor uw oorspronkelijke bestelling, dan vragen wij u een nieuwe bestelling te doen en wij sturen de nieuwe bestelling meteen weer (gratis bij meer dan € 29,95) naar u op. U retourneert dan ook weer de artikelen die u niet wenst te houden. Hier krijgt u snel weer het geld voor teruggestort. Eigenlijk bestaat ruilen dus niet, maar uiteraard krijgt u wel uw geld terug voor de artikelen die u retourneert, mits ze voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden voor retourneren:

• We hanteren een retourrecht van 14 dagen. Retourneren dient dus binnen 14 dagen plaats te vinden.
• U meldt een retour altijd aan via info@bees-sport.nl.
• Rackets waarvan het plastic van de grip is verwijderd en/of naar uw voorkeuren bespannen is, kunnen niet geretourneerd worden.
• Kleding die u heeft laten bedrukken kan niet geretourneerd worden.
• Schoenen en kleding dienen nog het kaartje aan het product bevestigd te hebben.
• Het product dient ongebruikt in de originele, ongeopende artikelverpakking, geretourneerd te worden.