Betaalwijzen

Bij ons kunt u op verschillende wijzen betalen. Net wat u prettig vindt. Wij zijn in het bezit van een SSL certificaat, waardoor u bij ons veilig online kunt betalen. Echter behoort het overmaken op rekening ook zeker tot de mogelijkheden. Hieronder een opsomming van de verschillende betaalwijzen:

iDEAL

Via iDeal kunt u inloggen op uw eigen bankaccount om te betaling. Via zogenaamd internetbankieren wordt het te betalen bedrag voldaan. U heeft hierbij een TAN code, signeercode, identiefier of scanner nodig om in te loggen. Dit wordt bij ons uitgevoerd door Multisafepay.

PayPal

Met een PayPal account kunt u een betaling uitvoeren via PayPal. PayPal is wereldwijd gezien de meest gebruikte online betalingsmethode. PayPal biedt zijn gebruikers een geldig alternatief voor creditcard betalingen. Dit gebeurt via de zogenaamde digitale PayPal wallet.

Sofort Banking / Direct Ebanking

SOFORT Banking (ook wel Direct ebanking) is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

MisterCash / Bancontact

Dit is een betaalwijze die in België zeer gebruikelijk is. Houders van een Belgische bankpas, kunnen door middel van een pincode online betalingen verrichten. MisterCash wordt ook wel Bancontact genoemd. De kosten voor het gebruik van MisterCash zijn € 2,95 per transactie.

Creditcard

Op onze website kunnen betalingen verricht worden via creditcard. Dit wordt bij ons uitgevoerd door Multisafepay. Wij accepteren creditcards van Mastercard en VISA. Helaas is het niet mogelijk om met Maestro en American Express creditcards te betalen.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

Overschrijven op rekening

Als u internetbankieren om wat voor reden dan ook geen passende betalingsmogelijkheid vindt, dan is er ook de mogelijkheid dat u het te betalen bedrag overschrijft naar onze rekening. U kunt dat dan binnen uw eigen bankomgeving regelen.

Onder rembours / Cash betalen aan de postbode

Een rembourszending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object uw eigendom. PostNL zorgt er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan ons wordt uitbetaald. Voor een onder rembours betaling/verzending rekenen wij € 18,35 per pakket. Onder rembours verzenden kan voor bestellingen tot € 500.

Cash of per PIN betalen in de winkel

Uiteraard kan een bestelling ook worden afgehaald in de winkel in Almere. U kunt er voor kiezen om alvast te betalen online, zodat het artikel voor u gereserveerd wordt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de goederen te betalen bij het afhalen in de winkel. Dit kan door middel van cash betalen, of per PIN met de bekende bankpas. U kunt in de winkel niet per creditcard betalen.