Bespanservice

Snaren kapot of een nieuw racket frame gekocht? Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw racket voorzien wilt hebben van nieuwe snaren. Wij hebben Yonex gecertificeerde bespanners in huis, die graag uw racket voorzien van de juiste snaren. Weet u niet goed welke snaar het best bij uw type spel past? Wij geven u er graag advies over! 
Wist u dat er in een badmintonracket bijna 10 meter snaren gaan? En dat er heel veel verschillende soorten en merken beschikbaar zijn? Zo heb je bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden: 
-          Dikke snaar voor meer duurzaamheid, deze gaat niet snel kapot;
-          Dunne snaar voor de meer controlerende speler, meer spelen met gevoel;
-          Grove snaren om meer ‘spin’ mee te geven aan de shuttle;
-          Gladde snaren voor meer precisie;
-          Snel terugverende snaren, voor een hogere ‘repulsion’;
-          Of toch de wat stuggere snaar voor meer ‘hold’.

        

Welke snaar u ook kiest, of het nu een snaar van Adidas, Ashaway, Babolat, Yonex of van een ander merk is, wij doen hem graag voor u in uw racket. 
Ook is het mogelijk dat u zelf de snaren aanlevert voor het bespannen van uw racket. Wij hanteren € 10 voor het bespannen van uw racket met uw eigen snaren. Deze dient u dan uiteraard zelf aan te leveren bij het inleveren of opsturen van uw racket. 
Als u het racket bij ons inlevert zullen wij het frame inspecteren op frame schade zoals breukjes en barstjes, die het bespannen onmogelijk maken. Dit overleggen we dan met u. Als de plastic gaatjes (de tubes of tubings genaamd) gebreken vertonen die de snaren kunnen beschadigen, dan zullen wij deze (binnen het redelijke) gratis vervangen als service. 
Rackets van Victor en Yonex van boven de € 100 kopen wij altijd in zonder bespanning. Dit biedt de mogelijkheid daar een eigen gekozen bespanning voor te kiezen. Van deze rackets hebben wij zelf altijd al een exemplaar bespannen op een hoger aantal kilo’s (strakkere bespanning) dan die van de fabriek, zodat u deze ook goed kunt testen bij ons in de sporthal.
Uw racket is altijd klaar binnen zeven dagen, maar vaak al binnen twee dagen, en soms kunt u er zelfs op wachten. Dit ligt geheel aan de drukte die er op dat moment is. Uw racket is bij ons in goede handen!